OTP Lakástakarék Előhitel

2013.10.04. 15:35

Lakástakarékkal kombinált speciális lakáshitel, ahol a hitel futamideje alatt havonta kizárólag a Lakástakarék megtakarítást kell fizetnie, ráadásul a kamat fix, a havi kiadása fix, a futamidő fix.

Kinek és miért ajánljuk?

Azoknak, akik kis összegű, végig kiszámítható, előrelátható finanszírozási formát keresnek lakáscéljaik megvalósításához. A kölcsön összege 250 ezer Ft és 2,2 millió Ft között, futamideje az igényelt összeg alapján 62 hónap lehet.

Ajánljuk, mert...

  • Fix kamat, Fix havi kiadás, Fix futamidő
  • Gyors és egyszerű ügyintézés, nincs közjegyzői okirat!
  • Nincs törlesztőrészlet emelkedés, nincsenek rejtett költségek!
  • 30%-os Állami támogatást vehet igénybe a Lakástakarék után!
  • Családtagonként akár 2,2 millió Ft hitel!

Lakástakarékpénztári megtakarítással kombinált, "alacsony törlesztésű" hitel
 

Az OTP Lakástakarékpénztári szerződés kötésével havonta a szerződésben meghatározott összegű betét befizetéséhez kapcsolódóan a számláján 30%-os (de maximum évi 72.000 Ft-os) állami támogatás kerül jóváírásra.

Ha lakáshitele mellé lakástakarék-szerződés kerül megkötésre, az állami támogatás révén havi törlesztési kötelezettsége akár 10-15%-kal is alacsonyabb lehet.

Lakáshitel fogalomtár

A lakástakarék-szerződés mellett felvehető lakáshitel kiemelkedő előnye, hogy Ön a szükséges pénzösszeghez azonnal hozzájuthat, ugyanakkor a lakáscélú megtakarítás(ok)hoz kapcsolódó állami támogatásról és a lakástakarék-pénztárban elhelyezett megtakarítás(ok) kamatairól sem kell lemondania.

Családtagjai részére is kitűnő megtakarítási lehetőség, mivel az LTP szerződésben kedvezményezett jelölhető meg. Ezáltal az elérhető megtakarítás és az igénybe vehető állami támogatás megtöbbszörözhető. Egy lakáshitelhez akár 5 LTP szerződés is kapcsolható.

A bejegyzés trackback címe:

https://lakas-hitelek.blog.hu/api/trackback/id/tr895551546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása